İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Benefits of Wood Watches

Makale: AHŞAP KOL SAATİ ALMALI MIYIM?

Wood Watch Blog Review, Why sould i purchase a wood watch?

AHŞAP KOL SAATİ ALMALI MIYIM?

Kol saati her zaman favori aksesuardır. Fonksiyonelliği nedeniyle tüm aksesuarlar arasında farklı bir yere sahiptir. Kol saati, moda dünyasında özel bir kategori olarak değerlendirilir. Bu nedenlerden dolayı, tasarım ve görünümün yanı sıra teknik ve teknolojik özellikler de son derece önemlidir.

Günlük hayatta kullandığımız kol saatlerinin trendi yıldan yıla değişiyor. 2018'de ahşap saatler trend oldu. Metal, spor, kronometre gibi standart saat modellerinin sıradan göründüğünü düşünmüyor musunuz? Ahşap saatler, benzersiz, doğal ve aynı zamanda zarif görünümleriyle daha trend hale geliyor.

SVENN Ahşap Kol Saati ile Kendini Özel Hisset

Ahşaptan yapılmış bir saat tamamen benzersizdir. Bu sadece el yapımı olmasından kaynaklanmaz. Her bir ahşap parçası farklı bir desene, renge ve dokuya sahiptir. Bu nedenle, aynı ağaçtan işlenmiş olan ahşap parçalar bile benzersiz ve eşsiz bir görünüme sahiptir.

Wood watch by Svenn - Rouge series

SVENN Ahşap Saatler Hafif ve Dayanıklı

Ahşap, doğadaki en hafif ve en dayanıklı malzemelerden biridir. Bileğinizde tüm gün boyunca taşıdığınız aksesuarın hafif olması harika değil mi? Standart bir metal saatin 100-150 gram ağırlığının aksine, orta boy bir ahşap saatin ağırlığı 45 gramdır. Bu özellik sayesinde, Svenn ahşap saatimiz müşterilerimizin rahat hissetmelerini sağlayacak. Ayrıca, bu kadar hafif bir malzemenin dayanıklı olması etkileyicidir. Örneğin, ATLAS serisinde kullanılan abanoz ağacının sertliği 2.430 lbf'dir. Bu önemli ölçüde dayanıklıdır. Dahası, tüm ahşap saatler ahşap bir saat kutusunda gönderilecektir.

Doğa Dostu SVENN Ahşap Saatler

Doğal bir malzeme olarak ahşap, metal ve plastik malzemelere kıyasla daha kolay ve daha az enerji harcanarak geri dönüştürülebilir. Ahşabın geri dönüşümüyle sağlanmasının yanı sıra, web sitemizden satın alınan her saat için bir ağaç dikmekteyiz. ONE TREE PLANTED organizasyonuyla iş birliği yapmaktayız. Bu şekilde, yeşil bir Dünya'yı gelecek nesillere bırakmaya çalışıyoruz.

Svenn Wood Watch One Tree Planted Donation

SVENN Ahşap Saatler Sağlıklı ve Hipoalerjenik

Ahşap saatler, diğer tüm metal saatlere göre daha sağlıklıdır. Ahşap doğal bir malzemedir ve SVENN ahşap saati gibi hiçbir kimyasala maruz kalmadan işlenir. SVENN ahşap saatlerimizin kilit mekanizmaları zararlı metal içermez. SVENN ahşap saatlerimizin tokaları nikel içermeyen metalden yapılmıştır. Bu tür doğal ve saf bir malzemeyi takmak, her şeyin kirlendiği bu günlerde iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Read more

How did people measure the time in the past?

İNSANLAR ZAMANI ESKİDEN NASIL ÖLÇERDİ?

Bir an için etrafınızda hiç saatin olmadığını hayal edin. Bir kol saatiniz, bir masa saatiniz veya bir duvar saatiniz yok. Yatağa ne zaman yatmanız gerektiğini, iş zamanını veya okul zamanını bilme...

Daha fazlasını oku
Egzotik Ağaçların Güzelliğini Keşfet: Abanoz'dan Tik'e

Egzotik Ağaçların Güzelliğini Keşfet: Abanoz'dan Tik'e

Yüzyıllardır hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan ağaçlar, yapı malzemeleri, yakıt ve hatta sanat malzemeleri olarak hizmet vermiştir. Pratik kullanımlarının ötesinde, ağaçlar çarpıcı güzellikleri...

Daha fazlasını oku